Crna kronika

Opljačkali vrtić i liječničku ordinaciju

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 31-godišnjak tijekom noći sa 23. na 24. travnja počinio tešku krađu i to iz liječničke ordinacije u Ulici Iva Dulčića u Dubrovniku,

javljaju iz PU Dubrovačko-neretvanske.

Otuđio je više raznih vrsta lijekova, u vrijednosti od 375 kuna. Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnje da je 20-godišnjak sa zadarskog područja počinio kazneno djelo prijevare na štetu 22-godišnjakinje, koja je putem internet oglasnika naručila mobilni uređaj. Taj uređaj  prilikom preuzimanja pošiljke platila je 2.050 kuna, no u paketu  se umjesto mobilnog uređaja nalazila rabljena matična ploča računala. Protiv 20-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su 35-godišnjakinja i 17-godišnjak počinitelji jedne teške krađe, dok se 35-godišnjakinja sumnjiči da je počinila još dvije krađe, sve na području Vela Luke, kao i kazneno djelo zlouporabe opojnih droga .

Tijekom noći s 13. na 14.veljače njih dvoje su iz dječjeg vrtića otuđili više predmeta (bežični telefon, CD radio, digitalni foto aparat) u vrijednosti od oko 3. 000 kuna. 35-godišnjakinja se također sumnjiči da je tijekom 6 i 7.veljače iz tri otključana osobna vozila  u Ulici 11 u Vela Luci, otuđila osobne dokumente, novčanike u kojima nije bilo novca, bankovne i zdravstvene kartice pritom oštetivši vlasnike za 900 kuna. Također je utvrđeno da je od 1. do 9.ožujka,  iz  obiteljske kuće u Ulici 5, otuđila razne predmete u vrijednosti od oko 1. 200 kuna.  Izvršenom pretragom kuće koju koristi 35-godišnjakinja pronađen je dio otuđenih predmeta kao i 33 tablete s popisa opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje nije imala liječničku dokumentaciju.  Protiv osumnjičenih slijede kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu. 

Pročitajte još

ZBOG OZLIJEDA PREBAČEN ZA SPLIT Zbog neprimjerene brzine izgubio nadzor nad motociklom

Dulist

Bugarka ‘opelješila’ Australku dok je razgledavala Grad

Dulist

ZATON MALI U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

Dulist