Natrag
22.2.2019 21:39

facebook

twitter

google

rss

dulist

Opet sukob između direktora i radnika Libertasa

21.8.2012 @ 17:29 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Nije trebalo dugo čekati na ponovno zaoštravanje odnosa na relaciji direkor Libertasa Đuro Deranja i predstavnici radnika.

I to ponovno zbog nabavke novih autobusa i sistema naplate.

Danas je naime Radničko vijeće održalo sastanak s direktorom Deranjom, rekao nam je predsjednik Radničkog vijeća Ivo Klaić, koji je upozorio da 8 niskopodnih ISUZU autobusa koje uprava namjerava nabavit, nisu nimalo kvalitetni. 

-Druga dva ISUZU autobusa su isprovana i oni valjaju za naše područje, no ti niskopodni autobusi nisu uopće testirani. Pa njih ne vozi nitko u Hrvatskoj. Još smo mu predložili da uzme jedan preko ljeta i da ga testira. Ali kažem vam, ti autobusi, sa 200 konja nisu kvalitetni. Kad se još upali klima, morat ćemo ga gurat uz Boninovo. No, on nas ne sluša – istiće Klaić i dodaje kako Libertasu u ovo krizno vrijeme ne treba nikakav novi sistem naplate jer je postojeći kvalitetan.

– Sada se čeka odluka Gradskog vijeća -dodao je Klaić.

Na ovom sastanku poteglo se pitanje ponovnog uspostavljanja Libertasove linije za Orebić. No, ovoga puta takav prijedlog odbija načelnik Općine Orebić Tomsislav Jurjević.

– Bio sam u kontaktu s načelnikom Jurjevićem. Čak je i Deranja pristao na pregovore o uspostavanju te linije, no sada načelnik Jurjević ne želi o tome razgovarati. On jednostavno ne želi razgovarati s Androm Vlahušićem, Perom Vićanom i Đurom Deranjom te je mišljenja da su o tome trebali razgovarati u svibnju – ispričao nam je Ivo Klaić. 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana