Natrag
22.3.2019 15:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

OPET ‘NA BUBNJU’ Ponovno velik interes za Maestrale

11.4.2018 @ 16:03 Dulist Aktualno

Podijelite:

U ponedjeljak 9. travnja istekao je rok za iskazivanje interesa kroz pisma namjere za kupnju 68,9 posto državnih dionica dubrovačkih Hotela Maestral.

Dubrovački Hoteli Maestral tako će osmi put okušati svoju sreću u potrazi za novim vlasnikom. Kako neslužbeno doznajemo, na adresu CERP-a (Centar za restrukturiranje i prodaju) pristiglo je dvadesetak iskaza interesa, za razliku od četrdeset u prošlom natječaju. Nakon što CERP stavi u razmatranje sve iskaze, slijedi raspisivanje natječaja, odnosno odluka o početnoj cijeni, uvjetima i provedbi postupka prikupljanja obvezujućih ponuda. Za komentar smo o cijeloj situaciji odlučili pitati predsjednika Uprave ove hotelske kuće Julija Srgotu.

– Ne posjedujemo još službene podatke. CERP trenutno provodi analizu pristiglih iskaza interesa. Trenutno ne možemo razgovarati o početnoj cijeni. Tek kad se provede analiza, donijet će se se odluka hoće li se mijenjati cijena ili će ostati ista. A o tome će nas pravodobno obavijestiti, kao i javnost – rekao je Srgota.

Podsjetimo, Centar za restrukturiranje i prodaju u prošlom je natječaju odbacio jedinu pristiglu ponudu za kupnju ove hotelske kuće. Jedinu obvezujuću ponudu u postupku javnog prikupljanja ponuda za kupnju 355 520 dionica društva Hoteli Maestral d.d., u iznosu od 114 271 238,40 kuna, dostavilo je trgovačko društvo J&T IB Capital Markets iz Praga u Republici Češkoj.

 

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana