Natrag
23.3.2019 04:23

facebook

twitter

google

rss

dulist

Opet dogovoren novi sastanak

24.4.2012 @ 16:54 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Na današnjem sastanku između Uprave Libertasa i Sindikata nije postignut dogovor oko potpisivanja novog Kolektivnog ugovora, pa je dogovoren još jedan krug sastanaka, i to 8. svibnja.

-Nismo se još ništa konačno dogovorili, odradili smo tek dio razgovora. Vidjet ćemo kako će pregovori ići- istaknuo je Deranja.

-Vidjet ćemo što će biti nakon slijedećeg sastanka zakazanog za 8. svibnja. Do daljnjega od štrajka ništa, idemo u dalje pregovore i razgovore. Dobili smo radni materijal vezano za plaće radnika, koje moramo pregledati i o njemu se očitovati do idućeg sastanka – zaključio je Kovačević.

O radnom materijalu sa prijedlogom za plaće direktor Deranja nije želio govoriti istaknuvši kako je pitanje hoće li ga Sindikat prihvatiti:

-Ne bih to želio komentirati jer ovisi hoće li ga i u takvom obliku Sindikat prihvatiti, a do tada se i dalje dogovaramo i pregovaramo-zaključio je.  

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana