Aktualno

Opet dogovoren novi sastanak

Na današnjem sastanku između Uprave Libertasa i Sindikata nije postignut dogovor oko potpisivanja novog Kolektivnog ugovora, pa je dogovoren još jedan krug sastanaka, i to 8. svibnja.

-Nismo se još ništa konačno dogovorili, odradili smo tek dio razgovora. Vidjet ćemo kako će pregovori ići- istaknuo je Deranja.

-Vidjet ćemo što će biti nakon slijedećeg sastanka zakazanog za 8. svibnja. Do daljnjega od štrajka ništa, idemo u dalje pregovore i razgovore. Dobili smo radni materijal vezano za plaće radnika, koje moramo pregledati i o njemu se očitovati do idućeg sastanka – zaključio je Kovačević.

O radnom materijalu sa prijedlogom za plaće direktor Deranja nije želio govoriti istaknuvši kako je pitanje hoće li ga Sindikat prihvatiti:

-Ne bih to želio komentirati jer ovisi hoće li ga i u takvom obliku Sindikat prihvatiti, a do tada se i dalje dogovaramo i pregovaramo-zaključio je.  

Pročitajte još

Sanitat nastavlja zaprašivanje komaraca, evo gdje i kad

Dulist

NAJPOŽELJNIJI POSLODAVAC U TURIZMU Valamar lansirao novu web stranicu

Dulist

MILOSLAVIĆ O PUCNJAVI NA PLOČAMA ‘Ovo je izdvojen događaj, sigurnost na taksi stajalištima nije ugrožena’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija