Natrag
24.6.2018 22:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

Opet Croatia Summit!

19.6.2012 @ 18:20 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Neposredno prije ovogodišnje svečanosti otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara u Dubrovniku će biti, a malo je reći gungula.

Opet nas očekuje Croatia Summit koji će u Grad dovesti predstavnike međunarodnih Vlada, od premijera do ministara vanjskih poslova Europe, Sjeverne Amerike i južnog Mediterana. Vlada Republike Hrvatske je, naime, 6. i 7. srpnja domaćin sedme međunarodne konferencije predsjednika Vlada, ministara vanjskih poslova, kao i drugih uvaženih gostiju te predstavnika iz zemalja, koja će se pod nazivom „Croatia Summit 2012 – Izgradnja države i EU iskustvo“ održati 6. i 7. srpnja 2012. godine, u Dubrovniku, u Hotelu „Palace“.

U okviru konferencije, najavljuje se, raspravljat će se o trenutnim političkim, sigurnosnim i gospodarskim aspektima i mogućnostima izgradnje stabilne i prosperitetne budućnosti za zemlje jugoistočne Europe i šireg EU susjedstva.

Sve ovo za sobom povlači i određene mjere osiguranja pa će se građani trebati naoružati strpljenjem.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana