Crna kronika

‘OPERIRALI’ PO GRADILIŠTIMA 17-godišnjaci iz Mokošice pokrali alat i računalo

'OPERIRALI' PO GRADILIŠTIMA 17-godišnjaci iz Mokošice pokrali alat i računalo

Dvojicu 17-godišnjaka iz Mokošice policija sumnjiči da više kaznenih djela teških krađa. Naime, utvrđeno je kako su tijekom noći sa 7. na 8. veljače, na gradilištu u Novoj Mokošici, provalili u metalni kontejner u vlasništvu izvođača radova te iz istog otuđili prijenosno računalo i jednu brusilicu. Potom su iz garažnog prostora jedne od zgrada u izgradnji otuđili dvije bušilice, četiri baterije i punjač, kao i kutiju s priručnim alatom. Krađom računala i alata pričinjena je materijalna šteta od oko 10 tisuća kuna.
Također je utvrđeno kako su osumnjičeni iste noći, preskočivši zid, ušli u skladište jednog trgovačkog društva na području Komolca odakle su otuđili manji dio inventara.
Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku u srijedu, 12. veljače, pretraženi su stanovi u Novoj Mokošici koje koriste 17-godišnjaci kojom prilikom je pronađen dio otuđenih predmeta koji je vraćen vlasnicima.
Protiv osumnjičenih su, zbog sumnje da su počinili kaznena djela teških krađa, dostavljene odgovarajuće prijave Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Dubrovniku.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist