Županija

OPĆINA ŽUPA DUBROVAČKA Raspisan natječaj za dodjelu stipendija

Općina Župa dubrovačka raspisala je natječaj za dodjelu stipendija u školskoj/akademskoj godini 2016/2017.

Stipendije će se dodijeliti uspješnim i nadarenim učenicima i studentima, onima koji dolaze iz obitelji slabijeg imovnog stanja čija mjesečna primanja ne prelaze 1700,00 kn po članu obitelji, djeci bez oba roditelja, te djeci stradalnika Domovinskog rata.

Stipendija se odobrava učenicima i studentima koji se školuju ili studiraju izvan Općine Župa dubrovačka, a pravo na stipendiju ne mogu ostvariti oni koji se obrazuju uz rad ili su korisnici nekih drugih oblika novčane potpore s osnova školovanja.

Pravo na stipendiju mogu ostvariti studenti i učenici koji su državljani Republike Hrvatske te koji imaju prebivalište na području Općine Župa dubrovačka najmanje pet godina prije podnošenja zamolbe uz uvjet da redovito upisuju školsku, odnosno akademsku godinu.

Prijave se podnose Odsjeku za društvene djelatnosti Općine Župa dubrovačka do 31. listopada 2016.god svakim radnim danom od 9 do 12 sati. Općina Župa dubrovačka izdvojit će više od 600 tisuća kuna iz proračunskih sredstava za stipendiranje učenika i studenata u 2016/2017 godini, a više informacija dostupno je na službenoj web stranici.

Pročitajte još

Mali Metkovci iz OŠ don Mihovila Pavlinovića kod zamjenice župana Marević

Dulist

SVEČANA SJEDNICA UZ DAN OPĆINE Dodijeljene nagrade laureatima, potrebitim Konavljanima obećan stan u Zagrebu

Dulist

U SPOMEN NA POGINULE BRANITELJE U Konavlima položeni vijenci i održana misa

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija