Županija

Općina Dubrovačko primorje subvencionira nabavu udžbenika

Općina Dubrovačko primorje subvencionira nabavu udžbenika

Jedinstveni upravni odjel Općine Dubrovačko primorje obavještava roditelji da je Općina donijela Odluku o subvencioniranju nabave udžbenika učenicima osnovnih škola s područja Općine te srednjih škola i fakulteta s područja RH za školsku godinu 2017./2018.

Subvencija će se isplaćivati roditeljima učenika koji pohađaju osnovnu školu na području Općine (osim učenika prvih razreda osnovne škole koji su ostvarili pravo na besplatne udžbenike), te srednju školu ili fakultet na području RH, a koji nisu ostvarili pravo na pomoć po nekoj drugoj osnovi.

Za ostvarivanje prava na subvencioniranje nabavke udžbenika potrebno je da oba roditelja imaju stvarno prebivalište na području Općine Dubrovačko primorje.

Zahtjevi za ostvarivanje prava na subvencioniranje nabavke udžbenika predaju se u prostorije Općine Dubrovačko primorje do 15. listopada 2017. godine.

Uz zahtjev potrebno je dostaviti slijedeću dokumentaciju:
-preslike osobnih iskaznica oba roditelja
-potvrde o upisu u školsku/akademsku 2017./2018. godinu (osim za učenike osnovnih škola)
-broj tekućeg računa podnosioca zahtjeva (roditelj)

Općina Dubrovačko primorje zadržava pravo na dodatne provjere i traženja dopune dokumentacije u cilju utvrđivanja stalnog prebivališta navedenog u zahtjevu za ostvarivanje prava na subvenciju (potvrdu MO, račune za komunalne usluge, potvrdu o odabranom liječniku obiteljske medicine i sl.).

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist