AktualnoUrednički izbor

‘ONI SU NAJBOLJI PROMOTORI’ Svečano dodijeljene diplome prvostupnicima Sveučilišta Libertas

'ONI SU NAJBOLJI PROMOTORI' Svečano dodijeljene diplome prvostupnicima Sveučilišta Libertas

Svečana dodjela diploma prvostupnicima i magistrima Sveučilišta Libertas održana je ovog četvrtka u Hotelu Excelsior. Promovirano je ukupno 38 diplomanata ovog sveučilišta. Rektor sveučilišta prof. dr. sc. Duško Pavlović čestitao je voditelju studija Milanu Periću i cijelom sveučilištu Libertas. U svom je govoru istaknuo kako se tijekom 15-godišnjeg djelovanja Libertas međunarodnog sveučilišta pokazalo kako su ključna tri elementa i to da su oni studenti koji su nakon srednje škole nastavili studirati na Sveučilištu Libertas relativno lako i brzo uspijevali ući u svijet rada diplomom ovog sveučilišta.

Također, oni koji su na Libertas dolazili iz svijeta rada po završetku i stjecanju diplome našli su bolje plaćena mjesta, a pokazalo se i da oni koji su nastavili studiranje u Hrvatskoj ili inozemstvu nisu imali formalnih prepreka, a znanja koja su ponijeli s Libertasa pomogla su im uspješno nastaviti studiranje na najprestižnijim sveučilištima.

Na promociji voditelj studija profesor Milan Perić zahvalio je svim diplomantima te je poručio kako su upravo oni, diplomirani studenti, najbolji promotor njihovog sveučilišta. Na promociji su bili gradonačelnik Mato Franković te njegova zamjenica Jelka Tepšić te zamjenica župana Žaklina Marević. Nakon promocije usijedilo je prigodno druženje uz domjenak.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist