Natrag
19.2.2019 18:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

Oni su najbolje dočarali ‘Rijeku Omblu zauvijek’

25.6.2013 @ 18:36 Nikša Miletić Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

U sklopu manifestacije pod nazivom „Rijeka Ombla zauvijek“ izabrani su najbolji likovni radovi djece i mladih na temu prirode.

Ukupno je pristiglo 85 radova iz  cijele Hrvatske, a stručni žiri izabrao je sedam najboljih.

Nagrađeni su: Marija Fišer,  Vanessa Jelica i Karmen Vidak iz OŠ Mokošica, učenice 1a OŠ Juraj Šišgorić iz Šibenika:  Josipa Zorić, Marija Lucić,Zoa Nikica Čala te Katarina Raguž i Petra Puhijera, OŠ Mokošica, svi sudionici su nagrađeni  platnenim torbama „Moj Grad-BajkoGrad, bedževima River Ombla –forever i bojicama. Nagrađenima izvan Dubrovnika nagrade će biti poslane poštom.

Svih 85 likovnih radovi biti će izloženi u  Eko centru u Mokošici i Eko parku Ombla u Mokošica, a onda će ih poštom poslati na poklon djeci Dječjeg odjela u Klaićevoj bolnici u Zagrebu , Dječjem onkološkom odjelu u KBC Rijeka, Dječjem odjelu Opće bolnice Dubrovnik te Dječjem odjelu Opće bolnice u Gospiću.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana