Grad

ONI SU IMALI USPJEŠNU 2015. Miho Balija: Prilagođavamo se potrebama tržišta

Iza dubrovačkih gospodarstvenika je još jedna uspješna poslovna godina.

Što ju je obilježilo te koji su faktori bili ključni za postizanje takvih rezultata upitali smo Miha Baliju, predsjednika Uprave Hotela Maestral.

– I bez privatizacije, iza nas je uspješna godina daljnjeg rasta, realiziranih prilika, ostvarenih očekivanja, iznimnog truda naših djelatnika i velikog jubileja – 80. godina Hotela Maestral. Imamo najbolje poslovne rezultate zadnjih godina. U 2015. godini ostvarili smo 144.000 noćenja. Treću godinu za redom ostvarili smo dobit i to ovoga puta u iznosu od 3 milijuna kuna, što je povećanje od čak 134 posto u odnosu na 2013. godinu te 54 posto u odnosu na 2014. godinu. Rezultat je to sinergije djelovanja naših radnika, sindikata, radničkog vijeća i uprave u operativnom i financijskom restrukturiranju tvrtke, te povećanju produktivnosti. Mi se, sukladno svojim mogućnostima, u kontinuitetu prilagođavamo potrebama tržišta, pronalazimo nova tržišta, ulažemo u brojne marketinške aktivnosti i u konačnici smo realni optimisti. Pri tome smo osjetljivi prema onima koji su stvarali i stvaraju Maestrale proteklih 80 godina i društveno smo odgovorni jer smo dio naše zajednice. Pomažemo kad i gdje god to možemo. Takvi želimo ostati i u Novoj, a dolazak partnera u privatizaciji vjerujemo kako će ojačati, već sada očekivanu uspješnu, 2016. godinu- rekao je za DuList Balija.

Pročitajte još

BILI SMO U OBILASKU Evo kada bi trebao biti otvoren obnovljeni Hotel Stadion

Dulist

Nagrađeni na Danima hrvatskog turizma na prijemu kod gradonačelnika

Dulist

FRANKOVIĆ S PREDSTAVNICIMA SUEZA Ovo je sljedeća faza na pročistaču u Komolcu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija