Grad

ONI SU IMALI USPJEŠNU 2015. Hilton Imperial: Godina rekorda i velikih promjena

ONI SU IMALI USPJEŠNU 2015. Hilton Imperial: Godina rekorda i velikih promjena

Iza dubrovačkih gospodarstvenika je još jedna uspješna poslovna godina.

Što ju je obilježilo te koji su faktori bili ključni za postizanje takvih rezultata upitali smo čelne ljude hotela Hilton Imperial.

– Hilton Imperial Dubrovnik imao je zaista rekordnu godinu. Najviše gostiju bilo je iz Velike Britanije i Sjedinjenih Američkih Država. Većinom se radi o gostima odmorišnog segmenta. Zadovoljstvo naših gostiju, koje nam je uvijek na prvom mjestu, je na iznimno visokoj razini što pokazuju njihove ocjene na raznim stranicama poput Trip Advisora. Za sljedeću godinu očekujemo da će biti još i bolja te nastavljamo s planovima i strategijama koje su dale rezultate i ove godine. Godina, osim što je bila rekordna, značajna je i zbog velikih promjena. Direktorica Ruhsar Eryoner nakon četiri uspješne godine, prešla je na poziciju regionalne direktorice focus service hotela u Turskoj, a na njeno mjesto stigao je novi direktor – Mario Matković, prvi domaći direktor u Hilton Imperial Dubrovniku. Važno je napomenuti da uz njegovo iznimno bogato iskustvo u dubrovačkim hotelima, Mario Matković je već bio dio Hilton obitelji u SAD-u – ističu iz dubrovačkog visokokategornika.

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist