Grad

ONI SU IMALI USPJEŠNU 2015. Hilton Imperial: Godina rekorda i velikih promjena

Iza dubrovačkih gospodarstvenika je još jedna uspješna poslovna godina.

Što ju je obilježilo te koji su faktori bili ključni za postizanje takvih rezultata upitali smo čelne ljude hotela Hilton Imperial.

– Hilton Imperial Dubrovnik imao je zaista rekordnu godinu. Najviše gostiju bilo je iz Velike Britanije i Sjedinjenih Američkih Država. Većinom se radi o gostima odmorišnog segmenta. Zadovoljstvo naših gostiju, koje nam je uvijek na prvom mjestu, je na iznimno visokoj razini što pokazuju njihove ocjene na raznim stranicama poput Trip Advisora. Za sljedeću godinu očekujemo da će biti još i bolja te nastavljamo s planovima i strategijama koje su dale rezultate i ove godine. Godina, osim što je bila rekordna, značajna je i zbog velikih promjena. Direktorica Ruhsar Eryoner nakon četiri uspješne godine, prešla je na poziciju regionalne direktorice focus service hotela u Turskoj, a na njeno mjesto stigao je novi direktor – Mario Matković, prvi domaći direktor u Hilton Imperial Dubrovniku. Važno je napomenuti da uz njegovo iznimno bogato iskustvo u dubrovačkim hotelima, Mario Matković je već bio dio Hilton obitelji u SAD-u – ističu iz dubrovačkog visokokategornika.

Pročitajte još

KOD DOMINIKANSKOG SAMOSTANA Saniran kanal zatrpan uslijed urušavanja grobnice

Dulist

MARJAN LIPANOVIĆ ZATVORIO LUDWIG ‘Ljudi, vidimo se u nekom novom điru’

Maria Prkut

ODLUKA O SMANJENJU CIJENA Parking u drugoj zoni 20, u nultoj 40 kuna po satu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija