DuList IN

ONE SUITE HOTEL Veliki predbožićni party uz Vlaha Arbulića

ONE SUITE HOTEL Veliki predbožićni party uz Vlaha Arbulića

One Suite Hotel u vrijeme adventa živi u posebno veselom duhu, odjeven u svečano blagdansko ruho uz tradicionalna jela od feste i šušur uz kućicu. Događanja koja vas očekuju u razdoblju do Božića počinju u subotu 7. prosinca koncertom Vlaha Arbulića i njegovog pratećeg banda. Početak je najavljen u 21 sat, a ulaz je slobodan.

Dubrovčanin Vlaho okupio je band vrhunskih glazbenika kako bi u sezonu slavlja uplesali uz najbolje hitove: ‘Obožavam nastupati, obožavam tu razmjenu energije i pjevanje uglas. Pripremili smo odličnu play listu i veselimo se dobroj zabavi  i adventu u One Suite Hotel’.

One Suite Hotel za nadolazeće adventsko vrijeme priprema novitete i iznenađenja u ponudi hrane, pića i zabave uz kućicu. Sve što zimi volite, ovdje ćete pronaći: vrhunsku glazbu, domaće prikle, orahnjače, pandišpalj, kiflice, božićni slatki kruh. Osim slatkih zalogaja, svakako isprobajte neke od adventskih gastro hitova: domaće kobasice s kiselim kupusom ili one u vinu s pireom od celera, a izdvajamo i vinski gulaš u kruhu kao i potrbušinu u pecivu.  Uz kuhano vino i ostala pića po prigodnim cijenama, očekujte vrhunsku zabavu i ne brinite za ‘dan poslije’ jer će vas u Lokalu pokrenuti najbolja kava i doručak u Gradu.

Za više informacija obratite se na info@onesuitehotel.com ili na broj telefona 020 222 000.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist