DuList IN

One Suite Hotel vam donosi hit predstavu ‘Ćiro’ Tarika Filipovića!

One Suite Hotel vam donosi hit predstavu 'Ćiro' Tarika Filipovića!

Topla noć, vrt pun raspoloženih ljudi, čaša dobrog vina i puno smijeha uz vrhunsku kreaciju duhovitog, osebujnog i neponovljivog lika nogometnog „trenera svih trenera“, potom i druženje uz dobru glazbu naša je preporuka za idealan izlazak. U petak, 25. svibnja, u 21 sat ne propustite biti u One Suite Hotelu.

Organizacija specifičnih, zabavnih društvenih događanja za koja se traži karta više prerasta u tradiciju One Suite Hotela. Pod nazivom „Stage One“ u vrtu hotela Tarik Filipović će po 55. put odigrati svoju autorsku predstavu Ćiro uz posve drugačiji doživljaj kazališta. Za Ćiru, kojeg je igrao u svim susjednim zemljama, u Australiji, u Dubaiju, Tarik je prošlog tjedna dobio nagradu na Međunarodnom festivalu monodrame u Bitoli i to onu, svakom izvođaču najdražu, nagradu publike.

„Ova predstava nije stvar nogometa, jedna intrigantna i uzbudljiva životna priča. Počeo sam imitirati Ćiru iz zafrkancije u kratkoj formi, no kako sam saznavao sve više informacija o njemu, shvatio sam da je to priča koja zavrjeđuje biti ispričana. Čak sam razmišljao i o seriji, filmu i onda mi je pala ideja na pamet: ‘Pa nitko nema predstavu o sebi!’ To mi se neko vrijeme motalo po glavi kao ideja, no Ćiro nije bio za, pa je onda nekako pristao. Našao sam dobrog suradnika, dramaturga Antonija Gabelića i u pola godine smo se naradili, sastajali s Ćirom, izmišljali, maštali i na kraju napravili predstavu kojom smo super zadovoljni i koju sam odigrao 53 puta. Bili smo tako, Ćiro i ja, svuda po Hrvatskoj, regiji, Australiji, Dubaiju…“ otkrio nam je Tarik.

Za više informacija obratite se na info@onesuitehotel.com ili na broj telefona 222 000.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist