Natrag
18.4.2019 20:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

Oliver Dragojević i Stjepan Hauser na Lokrumu!

30.7.2014 @ 12:04 Dulist dulist IN

Podijelite:

Oliver Dragojević i Stjepan Hauser zajednički će ispratiti ljeto na samom jugu Hrvatske i to ekskluzivnim koncertom na prekrasnom Lokrumu 11. rujna u 20 sati.

Bit će to prvi veliki koncert na Lokrumu, nakon što je grupa Gregorian 2010. rasprodala čak dvije večeri. Ulaznice za koncert Olivera Dragojevića i Stjepana Hausera u organizaciji JU rezervat Lokrum i Menarta BPM u prodaji su od 1. kolovoza na prodajnim mjestima Eventima ili na www.eventim.hr, a do otoka će se moći doći samo organiziranim prijevozom iz Porta, a koji je uračunat u cijenu. Cijene ulaznica iznose 225, 245 i 265 kuna.

Inače, ovo je prvi koncert glazbenog ciklusa ‘Lokrum 2020′, koji će publici ponuditi neprocjenjivo povijesno i prirodno bogatstvo otoka u neuobičajenom glazbeno-scenskom ruhu. Detaljniji program za sljedeću godinu bit će poznat početkom 2015. godine.

Svoje dugogodišnje iskustvo i ljubav prema glazbi Oliver i Stjepan sjedinili su u zajedničkom albumu izdanom 2011. pod nazivom “Noć nek’ tiho svira“ (Aquarius records). Album je zbirka starijih Dragojevićevih pjesama stavljenih u nešto drugačiji kontekst kojem je violončelo dalo svoj nepogrešivi pečat. Zanimljiva je informacija da je Stjepan Hauser imao svega desetak godina kada su neke od ovih skladbi nastajale…

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana