Natrag
17.2.2019 23:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘Olgina prepucavanja s kolegicom nas ne zanimaju!’

1.8.2013 @ 15:43 Nikša Miletić Aktualno

Podijelite:

Nakon što su se pojedini mediji i političari obrušili na Mara Kristića,gradskog vijećnika Laburista i pročelnika za turizam DNŽ zbog njegove izjave kako su gradski vijećnici koji glasaju za UPU Bosanka 'domaći izdajnici', jedan od glavnih argumenata koji se koristi protiv njega je tvrdnja kako je Županija prva 'amenovala' sporni UPU.

Takvu izjavu dala je i potpredsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti, a očitovanje o ovome tražili smo i od same Županije. Njihov odgovor prenosimo u cjelosti.

„Ovu Županiju ne zanima što se gradska vijećnica gđa Olga Muratti prepucava sa svojom stranačkom kolegicom, također gradskom vijećnicom, ali nam je neprihvatljivo da u tom prepucavanju bez ikakve osnove uvlači Županiju izjavom da se prosvjed pred Gradskom vijećnicom trebao održati pred zgradom Županije, jer da je UPU usvojila Županija.

UPU-e, to bi morala znati bivša predsjednica Gradskog vijeća, donose jedinice lokalne samouprave, dakle o UPU Platoa Srđa odlučivalo je, kao što je i propisano, Gradsko vijeće, a ako je gđa Muratti mislila da su prosvjednici na krivom mjestu, mogla im je to i reći.“

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana