DuList IN

OLAKŠAJTE TRUDNIČKE DANE RODA organizira radionice za trudnice i njihove partnere

Ovog tjedna udruga RODA ‒ Roditelji u akciji održat će dvije radionice za trudnice i njihove partnere.

U ponedjeljak 20. svibnja u 17.30 sati, u prostorijama Razvojne agencije grada Dubrovnika ‒ DURA, Branitelja Dubrovnika 15, održat će se Rodina radionica o trudnoći i porodu. Radionica je namijenjena svim trudnicama i njihovim partnerima. Ovom radionicom želja je obogatiti i olakšati trudničke dane te omogućiti poseban doživljaj trudnoće i porođaja kao prirodnih i fizioloških, a ujedno jedinstvenih i posebnih stanja koja mijenjaju život žene i obitelji. Rodina radionica je prilika za razgovor o tome zašto je porod fiziološki proces, kako s vama surađuju vaši hormoni, kako se u optimalnim uvjetima vaša zdjelica širi za prolaz djeteta, zašto je štetno rano rezanje pupkovine i zašto je kontakt koža na kožu važan za dijete i za vas.

U utorak 21. svibnja u 16 sati, u prostorijama Razvojne agencije grada Dubrovnika ‒ DURA, Branitelja Dubrovnika 15, održat će se radionica o dojenju. Predviđeno trajanje je dva sata. Radionicu vode Rodine savjetnice za dojenje, a pozvane su trudnice i njihovi partneri. Prijava je moguća putem telefona brojem 091 517 66 35, e-maila dubrovnik@roda.hr ili Rodinih Facebook stranica.

Sve dodatne informacije mogu se pronaći na službenim stranicama udruge RODA ‒ Roditelji u akciji.

Radionice su besplatne.

Pročitajte još

IMPRESIVNE BROJKE Ljeto u Valamaru ove godine posjetilo 25 tisuća ljudi

Dulist

Evo koga smo ‘uhvatili’ u điru Uvalom

Dulist

BESPLATAN KONCERT Klapa Subrenum u One Suite Hotelu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija