Natrag
25.3.2019 23:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

Okusite Indiju

30.10.2011 @ 18:09 Andrea Falkoni Račić dulist IN

Podijelite:

Volite li eksperimentirati? S kuhanjem… Ako želite naučiti nešto novo i začiniti svakodnevnicu, pridružite nam se na radionici indijske kuhinje u sklopu festivala Treće uho – poziv je Udruge DRVO Mladih Bonsai i Volonterskog centra Dubrovnik.

Naime, Hemwati Vege Team iz Zagreba u suradnji s dubrovačkim restoranom Nishta naučit će sve zainteresirane, na radionici indijske kuhinje, raditi indijski ručak, masala čaj i upoznati ih s indijskim začinima, koji će se moći i ponijeti sa sobom. Svi sudionici dobit će i malu besplatnu skriptu.

Radionica, koja se organizira u klubu Rina Mašera u staroj bolnici 12. studenog od 14 do 16:30, dio je festivala Treće uho u organizaciji Udruge DRVO Mladih Bonsai i Volonterskog centra Dubrovnik.

Festival, koji se održava od 10. do 13. studenog, posvećen je Indiji, a program će se sastojati od koncerata, izložbi, projekcija filmova, radionica i predavanja s gostujućim umjetnicima, na više mjesta u Dubrovniku. Festival je u potpunosti volonterski projekt i ulaz na sva događanja bit će besplatan.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana