Natrag
16.2.2019 20:51

facebook

twitter

google

rss

dulist

OKRŠAJ NA STRADUNU Ipšić: Vrijeđao me i udario pred svjedocima; Pravedan: Neću im dopustit ubojstvo pasa

17.12.2015 @ 22:33 Nikša Miletić Crna kronika / Grad
2;2

Podijelite:

Gradski službenik za informiranje Petar Ipšić objavio je video na svom Facebook profilu na kojem se vidi kako ga bivši gradski vijećnik i predsjednik dubrovačkih Reformista Antun Pravedan udara na Stradunu.

Naime, strasti između njih dvoje su uzavrele oko priopćenja koje su Srđevci nedavno poslali medijima u kojem se pitaju ‘sudjeluje li Grad u ubijanju pasa na Žarkovici’. Pravedan je inače bivši koordinator izgradnje azila koji je nedavno pošao u mirovinu, a prema navodima Ipšića, on je na Stradunu večeras susreo njega i Valentina Dujmovića, predsjednika Županijskog HNS-a te ih počeo vrijeđati.
-Antun Pravedan nas je susreo na Stradunu i počeo vrijeđati. Nazvao nas je jedno 15-ak puta majmunima i pričao kako je ovo njegov Grad i da je on rođen na Stradunu. Ja sam ga snimao cijelo vrijeme jer sam mislio da će prestati. Ja sam šutao, a on je u jednom trenutku meni prišao i udario šamar – rekao je potreseni Ipšić te dodao kako je Pravedan u tom trenutku bio vidno alkoholiziran.
-Prijavili smo cijeli incident Policiji – rekao je Ipšić.

Antun Pravdedan rekao je kako je regirao na provokaciju Ipšića koji mu je, tvrdi on, rekao kako su ”oni vlast i kako će nastaviti s pričom oko azila”.
-Oni misle da su frajeri koji misle da mogu pobiti pse na Žarkovici. Ja sam rođen u ovom Gradu i to jednostavno neću dopustiti. Čim su me vidjeli rekli su kako će oni ”nastaviti s tom pričom”, a ja to ne mogu dopustiti – rekao je Pravedan.

NOVO: Nakon objave članka Petar Ipšić demantirao je u potpunosti navode Antuna Pravedana:

-Uopće nije bilo govora o azilu na Stradunu. Ovo se vjerojatno dogodilo zbog projekta, ali ja s time nemam nikakve veze. Ništa mu nismo rekli, on nas je samo počeo vrijeđati – rekao je Ipšić.

Ovaj slučaj će svoj epilog imati u PUDN.

FOTO: Naslovna Screenshot-Antun Pravedan

FOTO: Galerija – Petar Ipšić

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana