Zanimljivosti

Okoliš Cicibana prepun smeća!

Okoliš vrtića Ciciban prepun je smeća. Očito naši nesavjesni sugrađani, ne vode računa da tuda svakog dana prolaze roditelji koji svoju djecu svakodnevno vode u vrtić.

Smeće se nalazi i oko kioska i na obližnjoj izgleda privatnoj parceli koja je zarasla u šikaru.
Kako doznajemo iz Dječjeg vrtića Ciciban već nekoliko su puta urgirali da se to smeće očisti, no nakon čišćenja, ono se ponovno nakupi.
– Prije godinu dana zamolili su nas da očistimo smeće. I mi smo to učinili. Riječ je o privatnoj parceli i nama su tu ruke vezane, te zapravo jedino na poziv komunalnih redara koji nama daju nalog za čišćenje možemo to obaviti  – rekao nam je direktor Čistoće Pero Kaciga.
U međuvremenu dobili smo odgovor i od Grada Dubrovnika.
 
– Komunalno redarstvo je odmah po prijavi dana 27. svibnja 2013. izvršilo očevid te utvrdilo da se na privatnoj čestici nalazi nešto smeća. U dogovoru s Čistoćom isto će se pokupiti, a komunalno redarstvo će prema vlasnicima navedene čestice poduzeti mjere sukladno ovlastima da se isto više ne ponavlja – zaključili su iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Obucite se prikladno, ponesite vodu i krenite pješačkim stazama Konavala

Dulist

Videoserijal nadbiskupa Želimira Puljića o Ivanu Pavlu II, počasnom građaninu Grada Dubrovnika

Dulist

POŠALJITE STARE FOTOGRAFIJE KROVOVA Sudjelujte u dokumentaciji pete fasade Grada

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija