Natrag
18.7.2018 08:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

OGORČENI SUGRAĐANIN ‘U garaži ne stignu promijeniti cjenik od igranja pasijansa’

14.11.2017 @ 21:29 Dulist Vaše vijesti

Podijelite:

Na našu je redakciju čitatelj poslao reakciju, odnosno anegdotu i to na temu slavnog nam parkinga i uvijek aktualnih cijena.

Cijelu reakciju možete pročitati u nastavku:

‘Padala je kiša, a morao sam do policije obaviti neke stvari i odlučim parkirati u našoj slavnoj garaži. Ali kako nisam mislio platiti bubregom jedan sat parkinga, pođem ja prvo na internet pogledati jesu li smanjili cijene parkinga, da i mi ‘stoka’ koja poslužuje te silne goste koja nam dohode može si priuštiti sat parkinga. I vidi čuda od prvi jedanaestoga smanjilo na 10 kuna.

I tako lije kiša i ja jedva se dokoturao do garaže. Nisam ni gledao izvješene cijene, ako ih uopće ima, jer mi brisači slabo rade. Metlice mi izgorjele na suncu, a kako su otišli svi silni gosti neću imati za nove do nove sezone, a tada mi ni neće trebati jer će valjda biti ljeto. I ostadoh ja tako jedno pedesetak minuta i sav sretan krenem platiti ponosan jer sam ih zafrkao i ostao ispod sata. Kad ono aparat kaže 15 kuna. Gledam ja minute, sve ok, ispod sata. Ali stroj uporno 15 i ne popusta. I što ćeš izvadih još jednog meda plati i kući. Dođem doma ponovno skinem cjenik sa stranica TZ-a i tamo piše da je cijena 10 kuna. Popijem pivu (malu) jer mi je falio medo za veliku i smirim se. A bit će ne stignu izmijeniti cjenik od igranja pasijansa, jer pasijans je dobar za održavati mozga u pogonu i svaka javna ili slična agencija i firma trebala imati instaliranu na kompjuterima. Hvala.’

A cijene možete pogledati na idućoj poveznici: Odluka o cijeni parkiranja za 2017.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana