Aktualno

Odvjetnik Mihočević kupuje Remizu!?

Odvjetnik Mihočević kupuje Remizu!?

Remiza bi mogla dobiti novog vlasnika!

Kako nam je potvrdio stečajni upravitelj Dragan Knežević kupac je jedan dubrovački odvjetnički ured, a kako neslužbeno doznajemo riječ je o odvjetniku Antunu Mihočeviću.

– Jutros smo dobili ponudu jednog odvjetničkog ureda za iznos od 40 milijuna kuna, što je prema nama u redu i zadovoljni smo tim iznosom. Sada je potrebno dobiti suglasnost založnih vjerovnika RBA banke i Ministarstva financija na tu ponudu. Ne vidim zbog čega oni na to ne bi pristali jer bi se namirili. Proda li se Remiza za taj iznos, za prvi viši isplatni red ostat će nam 15 milijuna kuna te bi s time uspjeli namiriti radnike, te 5 do 8 posto za drugi viši isplatni red, što je izuzetan uspjeh u vođenju ovog stečajnog postupka – rekao je za duList stečajni upravitelj Knežević.

Informaciju o zaprimanju pisma namjere o kupnji Remize od strane jednog odvjetničkog ureda, potrdio nam je i sudac Trgovačkog suda Srđan Gavranić navodeći kako kreće zakonska procedura kako bi se u sklopu stečajnog postupka nad tvrtkom GP Dubrovnik u stečaju, mogla obaviti prodaja Remize koju danas koristi javni gradski prijevoznik Libertas.

Na današnjem ročištu na Trgovačkom sudu u Dubrovniku prodavali su se i strojevi i kamioni, no kako doznajemo ništa nije prodano. 

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist