DuList IN

ODUŠEVILA INSTAGRAM FANOVE Prelijepa Meksikanka uživala u Dubrovniku

ODUŠEVILA INSTAGRAM FANOVE Prelijepa Meksikanka uživala u Dubrovniku

Dubrovniku ovih dana nije mogla odoljeti ni 22-godišnja Danna Paola Rivera Munguía, poznatija kao Danna Paola, meksička pjevačica, glumica, model i dizajnerica, koju na Instagramu prati preko pet milijuna fanova.

Danna Paola postala je miljenica Meksika još kao dijete, a do danas je glumila u oko 20-ak serija i četiri filma. Karijeru je započela s 4 godine u meksičkoj verziji ‘Ulice Sezam’, a već godinu kasnije počela je glumiti u sapunicama. Prvu vodeću ulogu dobila je 2001. u dječjoj sapunici ‘Maria Belen’, a iste godina objavila je svoj prvi od četiri albuma.

Premda ima tek 22 godine, već je osvojila brojne nagrade: devet Kids Chioce Awards, šest Youtube Music Awards, pet PremoisyTelenovelas, četiri MTV Italy Music Awards, po dvije Premios Oye, MTV Millenial i Shorty Awards, a zaradila je i dvije nominacije za MTV Europe Music Awards…

L’Oreal Paris prepoznao je njenu ljepotu pa ju je 2016. godine izabrao za svoje zaštitno lice na tržištu Južne Amerike. Govori španjolski i engleski. Trenutno živi u Mexico Cityu, a jedno je vrijeme živjela i u Miamiu.

Koliko se može zaključiti po fotografijama na Instragramu, lijepa Meksikanka uživala je u svakom trenutku provedenom na jugu Hrvatske.

Više njenih fotografija možete vidjeti ovdje.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist