DuList INUrednički izbor

ODSJELI U VALAMAROVIM HOTELIMA Omiljeni hrvatski rukometaši uživaju u Dubrovniku

ODSJELI U VALAMAROVIM HOTELIMA Omiljeni hrvatski rukometaši uživaju u Dubrovniku

Poznati hrvatski rukometaši, među kojima Blaženko Lacković, Domagoj Duvnjak, Manuel Štrlek i Marin Šego, ovih dana odmaraju u Valamarovim hotelima u Dubrovniku. Ljetna sezona i visoke temperature u Dubrovnik su već privukle brojne turiste, a osim filmašima i svjetskom jet setu, biser hrvatskog juga sve je češće omiljena destinacija za odmor i slavnim sportašima.

Domagoj Duvnjak s djevojkom Lucijom već godinama ljetuje u Dubrovniku te boravi u Valamarovim hotelima, baš kao i njegov kolega Kiril Lazarov. A kako su Duvnjak, inače rukometaš njemačkog Kiela, i Lacković, rukometaš kluba Hamburg, bliski prijatelji i kumovi, ove su godine u Dubrovnik stigli zajedno. Zajedničkih tema za razgovor zasigurno nije nedostajalo kad su im se pridružili Manuel Štrlek i Marin Šego, rukometaški mađarskih klubova. Bila je to i sjajna prilika da prokomentiraju proteklu rukometnu sezonu.

No oni nisu jedini sportaši koji su odabrali upravo Valamarove hotele za svoj boravak u Dubrovniku. Ranije su i dvojica nogometnih reprezentativaca Ivan Perišić i Nikola Kalinić sa svojim obiteljima uživali u vrhunskoj usluzi hotela i znamenitostima grada podno Srđa, a i rukometaš Jacob Heinl te kapetan njemačke rukometne reprezentacije Steffen Weinhold.

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist