Natrag
21.2.2019 15:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

Održane pripreme za CAC Dubrovnik 2013

9.6.2013 @ 23:41 Baldo Marunčić Zanimljivosti
4;4

Podijelite:

Nakon duži niz godina Dubrovnik je ponovno domaćin Nacionalne noćne izložbe pasa „CAC DUBROVNIK 2013“.

Kako je već poznato, izložba će se održati 15. lipnja  na sportskim terenima u Gospinu polju s početkom u 19 sati. Organizator izložbe je Kinološka udruga Libertas Dubrovnik i Hrvatski kinološki savez. Stoga je Kinološka udruga za svoje članove na nogometnom igralištu u Kuparima organizirala malu školicu „ring dresure“, odnosno kako bi u žargonu rekli, generalnu probu uoči same izložbe. Ona predstavlja svojevrstan dogovor vezano za samu organizaciju izložbe.

Na terenu se okupilo tridesetak članova sa svojim četveronožnim ljubimcima, od kojih će se neki po prvi puta pojaviti na ovakvoj manifestaciji, dok iskusnijim i višegodišnjim izlagačima izložba ovakvoga karaktera predstavlja „rutinski“ posao.

Također je na terenu, nakon male školice „ring dresure“, bio prezentiran i radni ispit po programu BH -VT i IPO 1 za sportske pasmine pasa, a koji će se također održati na dan izložbe. Radni ispit organizirali su pak Klub njemačkih ovčara Dubrovnik i Povjerenstvo za sportsku radnu kinologiju HKS-a.

Koristimo ovu priliku i pozivamo sve sugrađane da posjete prvu noćnu izložbu pasa u Dubrovniku. Dođite i lijepo se provedite!

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana