Natrag
18.7.2018 03:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

Održana radionica ‘Zašto se trebaš prijaviti u Savjet mladih’

22.11.2017 @ 11:13 Dulist Aktualno

Podijelite:

Radionica ‘Zašto se trebaš prijaviti u Savjet mladih’ održala se u ponedjeljak u prostorijama Centra za mlade.

Voditeljica izrade lokalnog programa za mlade Grada Dubrovnika Ivana Grkeš upoznala je prisutne s zadaćama, propisima, ali i izazovima s kojim se susreću mladi u ostalim gradovima u kojima je Savjet već formiran.

Savjet mladih Grada Dubrovnika će imati 11 članova, uključujući predsjednika i zamjenika predsjednika, a u Savjet se biraju mladi od petnaest do dvadeset devet godina s prebivalištem na području Grada Dubrovnika. U Savjet se biraju dva člana iz reda školske populacije, tri člana iz reda studentske populacije i četiri člana iz reda mladih koji se profesionalno ili volonterski bave stručnim radom  iz  pojedinih  područja  djelokruga  rada Savjeta. Kandidate za članove Savjeta predlažu udruge mladih i udruge koje se bave mladima, učenička vijeća, studentski zborovi i drugi oblici organiziranja mladih koji su registrirani i djeluju na području Grada Dubrovnika.

Kako bi sve to dobilo na važnosti, održana je i simulacija sjednice Savjeta mladih, gdje su polaznici radionice podijeljeni u 3 tima rješavali probleme: loše kulturne ponude Grada, slabe prometne povezanosti prigradskih područja i nedovoljna umrezenost relevantnih dionika u radu s mladima.

Organizator ovog događaja je Informadur – informativni centar za mlade Grada Dubrovnika. Više informacija i obrasce za prijavu u Savjet mladih Grada Dubrovnika potražite ovdje.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana