Grad

ODMOR ZA NIJEMCE O NAŠEM TROŠKU Vlahušić rasipa gradske novce

Andro Vlahušić

Da se dubrovački gradonačelnik često ponaša k’o pijani milijarder, Dubrovčanima je već odavno jasno.

Najnoviji primjer za to njegov je poziv upućen njemačkim nogometnim reprezentativcima, te članovima Njemačkog nogometnog saveza za odmor u Dubrovniku. O trošku dubrovačkih građana, dakako, jer Vlahušić želi da zlatni njemački reprezentativci osjete njegovo gostoprimstvo.

– Jedan od najljepših svjetskih gradova, Dubrovnik, član UNESCO-ve baštine od 1979. godine, prepoznato je svjetsko turističko odredište bogate kulturne ponude i visokokvalitetnih turističkih sadržaja, Dubrovnik je grad koji pohode veliki svjetski državnici, osobe iz javnog života, glumci i umjetnici prepoznajući ga kao jedinstvenog, čiji se glas o ljepoti prenosi stoljećima. U ime Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, čast nam je uputiti Vam poziv da budete naši gosti i osjetite gostoprimstvo i neponovljivu atmosferu Dubrovnika – naveli su u pozivu Nijemcima Vlahušić, te Romana Vlašić, direktorica TZ-a Grada Dubrovnika.

Kao da po gradu nema dovoljno komunalnih i inih problema koji bi se trebali riješiti iz gradske kase. A ne rješavaju se na očigled svih.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist