DuList IN

ODLUČNO NASMIJANA I SPREMNA ZA ŠALU Pogledajte kako Tereza Kesovija provodi vrijeme u izolaciji

ODLUČNO NASMIJANA I SPREMNA ZA ŠALU Pogledajte kako Tereza Kesovija provodi vrijeme u izolaciji

Mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite su možda ljude zadržale u njihovim kućama, ali legendarna pjevačica izolaciju lakše podnosi jer uz bicikliranje na sobnom biciklu, čitanje knjiga, telefonske razgovore s obitelji i prijateljima ima i predivno dvorište na kojem gusta sa svojom ljubimicom Nike.

Tereza Kesovija oduvijek zna kako je najbolje oružje protiv bolesti optimizam i dobro raspoloženje. Da joj se nisu zaredale bolesti zbog kojih je morala i na operacije, svoje godine ne bi ni osjetila. Obitelj i glazba su je uzdizale iznad svih nedaća, a tako je i sada dok je u karanteni kada je vječno vesela i spremna na šalu.

 
Na njezinom Instagram profilu objavljena je fotografija jedne od naših najcjenjenijih umjetnica kako baca plastičnu patkicu, najvjerojatnije svojoj kujici Nike, kavalirski king charles. ‘I patkice su p(r)oletjele. One gumene’, duhovito stoji pored fotografije na kojoj pjevačica u ležernom izdanju baca plastičnu igračku. Pratitelje je totalno oduševila tom objavom. Poručuju joj da ostane zdrava, da je carica, da zna uživati i da je jedinstvena, neponovljiva, prenose 24sata.hr

‘Starija populacija, kojoj i ja pripadam, treba biti opreznija od drugih. Vjerujte mi, ja sam toga dobro svjesna. I sama sam bila nedavno testirana na koronavirus. Imala sam jaku gripu koja me satrla i jak kašalj, pa su me odvezli kod prekrasne profesorice Alemke Markotić u Kliniku za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević’. Nalaz je bio negativan i ustanovljeno je da je riječ o groznoj gripi. Ali barem sam bila sigurna’, ispričala je glazbena diva nedavno za Jutarnji list. Vrijeme u izolaciji, rekla je, krati gledajući televiziju, filmove, čitajući knjige, slušajući glazbu i razmišljajući o tome što bih još voljela napraviti u životu.

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist