DuList INDuList PROMO

ODLIČNE VIJESTI ZA LJUBITELJE PIZZE Tutto Bene ponovno otvorio svoja vrata

ODLIČNE VIJESTI ZA LJUBITELJE PIZZE Tutto Bene ponovno otvorio svoja vrata

Već dobro poznati fast food i pizzeria Tutto bene, na oduševljenje Dubrovkinja i Dubrovčana, ali i njihovih gostiju, dolaskom proljeća ponovno je otvorio svoja vrata.

Stoga, možete ih posjetiti na dobro poznatoj lokaciji u Gradu ili na omiljenoj šetnici u Uvali Lapad u moderno uređenom ostakljenom prostoru koji se sastoji od fast fooda i restorana čiji prostor se prilagođava vremenskim uvjetima i ovisno o tome može biti zatvoren ili otvoren. Osim u ambijentu svakako ćete uživati u raznovrsnoj ponudi bilo da želite sjesti i uživati u ukusnom obroku ili uzeti sa sobom tortilju od piletine, kebab, sendvič i brojne druge specijalitete.

Za sve dodatne informacije, upite ili rezervacije stolova za razna događanja možete nazvati broj telefona 020 641 726

Pizzeria nudi veliki izbor pizza, salata, lazanja i specijaliteta poput burgera, pilećih krilca s umacima i slastica. Za sve ljubitelje pizze važno je istaknuti kako možete birati između čak 26 vrsta. DuList u suradnji s pizzeriom Tutto Bene daruje svoje vjerne čitatelje s kuponom kojeg možete donijeti i dobiti popust na cjelokupnu ponudu. Za sve dodatne informacije, upite ili rezervacije stolova za razna događanja možete nazvati broj telefona 020 641 726.

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist