Natrag
25.4.2019 04:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

Odlične vijesti! Izravan shuttle bus od aerodroma do Pelješca i Korčule

29.3.2017 @ 13:42 Dulist Zanimljivosti / Županija
3;3

Podijelite:

U dogovoru sa Zračnom lukom Dubrovnik, agencija Korkyra Info Korčula odlučila je uvesti shuttle prijevoz za goste koji dolaze na i odlaze sa Zračne luke Dubrovnik.

– Prema ugovoru odgovorni smo za pokrivanje sjeverozapadnog dijela županije, točnije za sva mjesta koja se nalaze iza Dubrovnika u pravcu sjeverozapada kada se krećete iz zračne luke. Zbog specifičnosti usluge i širine područja definirali smo polazna vremena iz Zračne luke Dubrovnik i povratno za Zračnu luku Dubrovnik. Vožnje će se odvijati svaki dan u razdoblju od 30. 04. 2017. do 01. 10. 2017., a ukolko se ukaže potreba produžit ćemo i cijeli deseti mjesec – ističu nam iz ove agencije.

Kako je ovo prva godina obavljanja usluge daljnji raspored vožnje za razdoblje nakon 01. 10. 2017. dostavit će se na vrijeme prema odlukama društva. Trenutni raspored polazaka iz zračne luke može se pronaći u fotogaleriji.

– Ovom uslugom povećavamo mogućnost odluke gosta da odabere baš neku od destinacija na ruti shuttle busa jer direktno i osjetno smanjujemo trošak dolaska i odlaska – zaključuju nam u svom priopćenju.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana