Natrag
24.4.2019 06:16

facebook

twitter

google

rss

dulist

ODLIČNE RADIONICE U Dječjem vrtiću Konavle tate rade ‘punom parom’

3.11.2018 @ 8:35 Dulist Županija

Podijelite:

Uspješno je završio još jedan, drugi po redu, ciklus radionica samo za očeve najmlađe djece ‘Klub očeva’ u Dječjem vrtiću Konavle.

Radionice za cilj imaju bavljenje često zanemarenom ulogom oca u najranijim godinama djetetova života. Ovaj su ciklus završila šestorica konavoskih očeva koji su se kroz četiri radionice bavili temama odnosa s djetetom, odnosa s partnericom i odnosa s vlastitim ocem.

Završetkom ovoga ciklusa „Kluba očeva“ najavljujemo i početak četvrtoga ciklusa radionica za roditelje djece do 7 godina (i mame i tate, no ne u istom ciklusu majka i otac istog djeteta) “Rastimo zajedno“ sredinom siječnja 2019. godine. Kao i dosada, glavni je cilj radionica stvaranje poticajnoga i osnažujućega okruženja u kojemu roditelji s voditeljicama i s drugim roditeljima razmjenjuju iskustva o tome kako žive svoje roditeljstvo, upoznaju bolje sebe kao roditelja, načine na koje se odnose prema svojem djetetu te doznaju i za druge moguće načine odnošenja prema djetetu.

Nije uvjet da su roditelji s područja Konavala niti da su djeca uključene u programe Dječjeg vrtića Konavle.
Za sve informacije o sudjelovanju u „Klubu očeva“ (samo za očeve) ili radionicama „Rastimo zajedno“ (za majke i očeve) možete se javiti psihologinji vrtića na e-mail tena.erceg1@gmail.com, a više o samim radionicama i načinima rada možete saznati na njihovoj web stranici.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana