Grad

ODLIČNA VIJEST ZA MJEŠTANE Obnovljen društveni dom na Osojniku

ODLIČNA VIJEST ZA MJEŠTANE Obnovljen društveni dom na Osojniku

Na zgradi društvenog doma na Osojniku završeni su radovi uređenja koje je vodio Upravni odjel za izgradnju i upravljanje projektima Grada Dubrovnika. S obzirom na to da su otvori objekta bili dotrajali, oštećeni i s neadekvatnim staklima, a pročelje zgrade oštećeno, najveći problem je bio prodiranje vlage u objekt.

Obnova je obuhvatila zamjenu vanjske stolarije i sanaciju ravnog krova iznad pomoćnih prostorija. Na djelomično oštećenom stražnjem pročelju zgrade izvedena je kamena obloga te su zamijenjene oštećene kamene igle i sanirani kameni oluci. U glavnoj društvenoj prostoriji postavljena je nova podna keramička obloga, a zidovi i stropovi u cijeloj zgradi su osvježeni novom bojom. Ugovorni izvođač radova obnove je Asamon d.o.o., a za investiciju vrijednu 180.620,79 kn bez PDV-a stručni nadzor odradila je tvrtka Deltagrad d.o.o.

U dijelu zgrade društvenog doma inače djeluje Mjesni odbor Osojnik, a koriste je i svi Sočani i Salačke za druženja i okupljanja. Nakon sanacije vlage, mještani sada imaju uređen i funkcionalan prostor za različite društvene namjene.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist