Grad

ODLIČNA VIJEST! Obnovljeno sportsko igralište na SSG-u

ODLIČNA VIJEST! Obnovljeno sportsko igralište na SSG-u

U suradnji Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i Upravnog odjela za izgradnju i upravljanje projektima Grada Dubrovnika obnovljen je sportski teren za košarku u naselju „Sedam smrtnih grijeha“.

Radove obnove igrališta u Ulici Andrije Hebranga, kao dio aktivnosti investicijskog održavanja dječjih i sportskih igrališta na području Grada Dubrovnika, pokrenuo je Upravni odjel za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu.

Radovi su uključivali popravak i bojanje nosive konstrukcije ograde, postavljanje novog žičanog pletiva, popravak, bojanje i žbukanje zida od betonskih blokova, popravak i bojanje sportske opreme, zamjenu oštećenih tabli, obruča i mrežica, iscrtavanje crta sportskog terena za košarku i uklanjanje raslinja sa sjeverne strane. Ugradnjom novog asfalta u potpunosti je obnovljena i podloga igrališta,a sportski teren je u sustavu video nadzora.

Radove vrijedne 93.151,13 kuna (s PDV-om) provela je tvrtka Tehnogradnja d.o.o., ugovorni izvođač na poslovima održavanja dječjih i sportskih igrališta.

Pročitajte još

Maro Kristić: Svi smo zakazali i uzrokovali nered na tržištu rada

Dulist

[FOTO] ZBOR GRAĐANA GK GRAD Evo što sve tišti stanovnike unutar zidina

Dulist

Dubrovačka biskupija traži zakupce za prostore u Gradu i Mlinima

Dulist