Sport

ODLIČNA UVERTIRA PRED POČETAK 1. HMNL Square osvojio turnir u Pločama!

ODLIČNA UVERTIRA PRED POČETAK 1. HMNL Square osvojio turnir u Pločama!

Malonogometaši Squarea pobjednici su 2. Memorijalnog turnira ‘Zvone i Eki’ koji se održao u Pločama. Turnir se održao pod organizacijom udruge ‘Prvi ročnik hrvatske vojske’ i pokroviteljskom Grada Ploče i Dubrovačko – neretvanske županije.

Na turniru su nastupili drugoligaši, Porto Tolero kao domaćin te splitski Ustanik, a uz njih prvoligaši, Novo Vrijeme iz Makarske i naš Square.

Dubrovački malonogometaši su u polufinalu turnira igrali protiv domaćina, Porto Tolera, kojeg su nadigrali rezultatom 5:2. Pogotke su postigli Micevski (2), Đuraš, Tikvica i Rezo. U finalnom ogledu, u kojem nije nedostajalo rezultatske neizvjesnosti, slavili su 7:6 nad velikim konkurentom, Novim Vremenom iz Makarske.

Prvi su do vodstva stigli Makarani, a Square je na krilima Tomislava Bevande u posljednjim minutama okrenuo rezultat u svoju korist. Ipak, triler se nastavio do samog kraja utakmice kada je makarski prvoligaš zaigrao s igračem više preko kojeg je stigao do konačnih 2:2.

U ruletu penala Square je bio uspješnija momčad koja je na kraju slavila rezultatom 7:6.

Na ovom pripremnom turniru Square je igrao u sastavu Alen Turuk, Zoran Primić, Hrvoje Cvjetković, Duje Rezo, Denis Hasanović, Tomislav Bevanda, Antonio Konsuo, Ivan Ivanković, Adrijan Micevski, Borna Tikvica, Maro Đuraš i Mato Šimunović.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist