Grad

Odlična prilika za privatne iznajmljivače

Privatni iznajmljivači

Ususret novoj turističkoj sezoni za dubrovačke privatne iznamljivače Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom i dubrovačkom razvojnom agencijom DURA, organizira Info dan za privatne iznajmljivače u Hotelu Rixos Libertas u četvrtak, 26.veljače 2015. u 10 sati.

Kroz program predavanja predstavit će se načini internet prodaje privatnog smještaja; dubrovačka razvojna agencija DURA, predavač Marko Cosmai govorit će o potporama za uvođenje energetske učinkovitosti u kućanstva i energetsko certificiranje objekata za iznajmljivanje.

Pripremljeno je zanimljivo predavanje o upravljanju uređajima s ciljem uštede potrošnje energije, a poslovne banke i osiguravajuća društva će predstaviti kredite prilagođenih privatnom smještaju i osiguranja u kućanstvu.

– U Dubrovniku se posljednjih godina bilježi snažan rast kapaciteta privatnog smještaja, koji svojom veličinom, ali i kvalitetom prati hotelsku ponudu. Pozivamo privatne iznajmljivače da se uključe u besplatni edukativni program TZ grada Dubrovnika – poručuju iz TZ-a.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist