Natrag
24.4.2019 10:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

ODLIČJA I PEHARI Uspješni dani iza judoka Ura Nage

20.10.2016 @ 18:33 Dulist Sport
9;9

Podijelite:

Judo klub Ura Nage uspješno je nastupio na Prvenstvu Hrvatske u judu za ml. kadete, osvojivši četiri odličja i pehar za treće mjesto u ekipnoj konkurenciji mlađih kadeta u konkurenciji četrdesetak hrvatskih klubova.

Najsjajnije odličje i zlatnu medalju osvojio je Leon Đapić u kategoriji do 60 kg s pet uzastopnih pobjeda, dok je srebrno odličje izborio Mauricio Bratičević do 46 kg. Brončane medalje osvojili su Fran Kužnin do 42 kg i Ivan Lale do 46 kg. Na korak do medalje ostali su Leon Konjevod do 55 kg i Stijepo Kristović +81 kg, izborivši u konačnom poretku 5. mjesta, dok je Marko Marinović s tri pobjede i dva poraza u konačnici zauzeo 7. mjesto poretka kategorije do 73 kg.

– Na Prvenstvu Hrvatske nastupili smo sa sedam judaša i iznimno smo zadovoljni činjenicom da su svi bili u borbama za medalje, što pokazuje sjajnu kvalitetu ove generacije ml. kadeta i najavu dobrih rezultata u kadetskom uzrastu, gdje će pratiti reprezentativni program. Pred nama je i nastup u Ligi kadeta krajem studenog, gdje vjerujemo da će naša ekipa biti u konkurenciji za jedno od prva tri mjesta, čime bi još jednom potvrdili perspektivu koju mi svakodnevno vidimo na treninzima – kazao je Maro Đapić, trener JK Ura Nage.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana