Sport

Odigrano drugo kolo 42. prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu

Odigrano drugo kolo 42. prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu

Ekipa Orlando pobijedila je ekipu Šampinjoni rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Damir Gleđ (Orlando) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Damir Parmać i Jure volarević donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu a isti su za svoju ekipu donijeli i pobjedu u paru. U poraženoj ekipi po jednu pobjedu donijeli su Miho Drobac i Ivan Simović.

Ekipa Ombla pobijedila je ekipu Luka Sorkočević rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (Ombla) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustila niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Marom Šimunović. U pobjedničkoj ekipi Maro Šimunović donio je isto tako dvije pobjede bez izgubljenog seta ali uz nešto slabiji skor osvojenih poena. Ekipa Ombla utakmicu je igrala s dva igrača tako da je utakmice trećeg igrača izgubila bez igre.

Ekipa Soul caffe pobijedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Robert Kralj (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Goranom Raspopović. U pobjedničkoj ekipi Ivo Šarić ostvario je dvije pojedinačne pobjede dok su Božo Čavala i Pavle Radonić donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. U derbiju drugog kola prevagu je ponijela utakmica trećeg igrača ekipe Aragosa travel jer je ekipa Aragosa travel igrala sa dva igrača i utakmice trećeg igrača je izgubula bez igre.

Ekipa Dr Čolić pobjedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Ante Jupek (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Filipom Mikulić. U pobjedničkoj ekipi Filip Mikulić donio je dvije pojedinačne pobjede, isto bez izgubljenog seta te tri osvojena poena manje od Ante Jupeka dok su Marinko Matulović i Ivica Petković ostvarili po jednu pojedinačnu pobjedu.

U drugom kolu ekipa Marinkolor je bila slobodna.

Nakon 2. kola u 1. Ligi na prva tri mjesta nalaze se ekipe Dr Čolić, OŠ Cavtat Konavljanin i Soul caffe s osvojenih 4 boda.

Najbolji pojedinci nakon 2. kola su Ante Jupek (Dr Čolić), Filip Mikulić (Dr Čolić) i Jurica Prpić (OŠ Cavtat Konavljanin).

Najbolji parovi nakon 2. kola su Ante Jupek / Filip Mikulić (Dr Čolić), Robert Kralj / Goran Raspopović (Aragosa travel) i Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor).

U drugom kolu druge lige postignuti su slijedeći rezultati:

Ekipa XYZ pobijedila je ekipu OŠ Gruda Tušići rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Ivan Radonić (XYZ) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračicom Ivonom Protrka. U pobjedničkoj ekipi Ivona Protrka i Marija Štaka ostvarile su po jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi po jednu pobjedu donijeli su Pero Bokarica i Antonio Pavlić.

Ekipa Tropic Thunder pobjedila je ekipu JUB rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Slobodan Ljepava (Tropic Thunder) koji je svojoj ekipi dono 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustila je dva seta. U pobjedničkoj ekipi Dragan Bodiroga donio je isto tako dvije pojedinačne pobjede ali uz četiri izgubljena seta dok je Dubravko Andrijić ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru ekipi Tropic Thunder donijeli su Dubravko Andrijić i Slobodan Ljepava. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Franko Torić.

Ekipa OŠ Gruda Gruda pobjedila je ekipu OŠ Cavtat 2 rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Mario Đuka (OŠ Gruda Gruda) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Ivan Ban je donio dvije pobjede uz dva izgubljena seta dok je Antonio Bećir donio jednu pojedinačnu pobjedu. Za pobjedničku ekipu pobjedu u paru su donijeli Antonio Bećir i Petar Radonić. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvarila je Nina Markoni.

Ekipa The dream team pobjedila je ekipu Ceresit rezultatom 5 : 2. Najbolja igračica susreta bila je Sandra Đurišić (The dream team) koja je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustila je tri seta, pri čemu je svojoj ekipi donijela i pobjedu u paru s suigračicom Norom Bećir. U pobjedničkoj ekipi Petra Raos i Antonio Maslać ostvarili su svako po jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Ivan Bule i Šimun Lukačević.

Nakon 2. kola u 2. Ligi na prva dva mjesta nalaze se ekipe The dream team i Tropic Thunder s osvojenih 4 boda dok je na trećem mjestu ekipa OŠ Gruda Gruda s osvojena 3 boda.

Najbolji pojedinci nakon 2. kola su Dragan Bodiroga (Tropic Thunder), Antonio Maslać (The dream team) i Sandra Đurišić (The dream team).

Najbolji parovi nakon 2. kola su Nora Bećir / Sandra Đurišić (The dream team), Ivona Protrka / Ivan Radonić (XYZ) i Antonio Bećir / Petar Radonić (OŠ Gruda Gruda).

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr