Sport

Odbojkašice ŽOK Dubrovnika prve na kadetskom prvenstvu Dalmacije

Odbojkašice ŽOK Dubrovnika prve na kadetskom prvenstvu Dalmacije

Na Dalmatinskom prvenstvu za kadetkinje (cure rođene 1998. god. i mlađe) u odbojci, koje se održalo u Zadru, kadetkinje ŽOK Dubrovnika osvojile su prvo mjesto.

Nastupilo je ukupno 9 ekipa, koje su bile podijeljene u tri skupine. Odbojkašice Dubrovnika bile su bolje od ekipa OK Kaštele DC i OK Bibinje te su kao pobjednice svoje skupine igrale polufinale s ekipom Ok Brda iz Splita koju su također dobile. Mlade Dubrovačke odbojkašice u finalu su slavile protiv odbojkašica OK Zadar i tako postale prvakinje Dalmacije.

Kao pobjednice Dalmacije odbojkašice Dubrovnika plasirale su se na Državno prvenstvo koje će se održati idući vikend u Rovinju.

Za ekipu Dubrovnika nastupile su: Lara Dežulović (1998.), Nikolina Šare (1998.), Anamarija Grgurević (1998.), Ivana Marinović (1999.), Orsula Štaka (2000.), Ana Matušić (2000.), Ana Matuško (2000.), Leona Leto (2000.), Lea Matić (2000.), Ora Ivanišević (2001.), Nikolina Tomašević (2001.), Katija Vuličević (2002); trenerice Mirjana Vreća i Paulina Prkačin.

Pročitajte još

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist