Natrag
27.4.2018 02:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

Odbačena kaznena prijava protiv Anđelka Dundića

7.3.2017 @ 17:21 Dulist Crna kronika

Podijelite:

Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku odbacilo je kaznenu prijavu Uprave za zatvorski sustav – zatvora u Dubrovniku protiv 42-godišnjaka zbog kaznenog djela teške krađe.

Kako DuList neslužbeno saznaje, riječ je o Anđelku Dundiću, bivšem pomoćniku ministra pravosuđa za zatvorski sustav, koji je do travnja 2016. godine radio kao pravosudni policajac u Zatvoru u Dubrovvniku.

-Provedeni izvidi, pregledana dokumentacija, kao i izjave osoba koje su mogle imati saznanja o prijavljenom događaju, nisu potvrdile sumnje podnositelja kaznene prijave da je upravo prijavljena osoba, za vrijeme dok je kao pravosudni policajac radio u Zatvoru u Dubrovniku, uzeo i za sebe zadržao tehničke uređaje kojih se u korist Zatvora u Dubrovniku odrekao jedan od zatvorenika – ističe se u priopćenju ODO-a.

Podsjetimo, u odbačenoj kaznenoj prijavi teretilo ga se da je 2012. od bivšeg zatvorenika, inače albanskog državljanina Halila Abdurahmanija, prisvojio LCD TV prijamnik. Abdurahmani je u dubrovačkom zatvoru bio zbog trgovine ljudima i šverca drogom, a pri izlasku iz zatvora nije ponio televizor sa sobom. Dundić je po mišljenju ravnatelja Zatvora u Dubrovniku krivotvorio njegov potpis o preuzimanju tog uređaja, kojeg je prisvojio za sebe. To se, pak, istragom DORH-a pokazalo netočnim.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana