Crna kronika

OD UTORKA I dalje traje potraga na Mljetu za nestalom Slovenkom

OD UTORKA I dalje traje potraga na Mljetu za nestalom Slovenkom

Nažalost, nemamo novih informacija o slovenskoj državljanki. Sve raspoložove snage su na terenu, i bit će dalje – rekao nam je Marijo Begić, pročelnik dubrovačkog HGSS-a.

Već peti dan traje potraga za slovenskom državljankom Almom Novljan (1956.) na Mljetu. Otok se pretražuje od Pomene do Sobre. U potragu je uključeno dvadesetak ljudi s tri potražna tima Stanice Dubrovnik (HGSS), Split uz pomoć JVP Mljet, renđera NP Mljet, DVD Montokuc, GSS u BIH Posušje te mještana. Teren se pretražuje zemljanim putem uz pomoć potražnih pasa kao i dronovima i plovilima dok se u potragu u četvrtak uključio i helikopter HRZ-a.

Nestanak je prijavio suprug u utorak u popodnevnim satima. Nestala je visoka 162 cm, srednje je građe, ima plavu kosu i kestenjaste oči te okruglo lice. U trenutku nestanka na sebi je nosila crnu majicu s natpisom ‘BIG BEN LONDON’, bijele kratke hlače i smeđe sandale. Podsjetimo, Slovenka je posljednji put u Nacionanom parku viđena u popodnevnim satima utorka dok je šetala sa suprugom. Nakon toga, gubi joj se svaki trag, a njezin je nestanak prijavio suprug.

Pročitajte još

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist

OTKRIVENO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE U Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kilograma marihuane

Dulist