Grad

Od sutra se studenti hrane u Teatru

Od sutra se studenti hrane u Teatru

Od 1. travnja dubrovački student hranit će se u restoranu Teatar na Vojnoviću. Naime, danas je stiga suglasnost resornog ministarstva koje je prihvatilo ponudu kavane Teatar. Potvrdio nam je to ravnatelj studentskog centra Dubrovnik Marko Potrebica.
Naime, nakon što su dobili zahtjev za raskidanjem ugovornog odnosa na dan 31. ožujka ove godine od strane restorana Bokar koji djeluje u sklopu Hotea Ivka, obavijest su proslijedili u Ministarstvo znanosti obrazovanja i športa, koje je nadležno za ovu problematiku. Studentski centar u suradnji s Ministarstvom znanosti obrazovanja i športa raspisao je javni poziv za davatelje usluga s područja grada Dubrovnika koji su zainteresirani da se jave na natječaj. Uz tri zainteresirana ugostiteljska objekta, samo je Tetatar dostavio svoju ponudu. Stoga je njegova ponuda ocijenjena kao najbolja, te je lokalno povjerenstvo prihvatilo i dalo preporuku resornom Ministarstvu odnosno Nacionalnom povjerenstvu za studentsku prehranu da tu ponudu i prihvati, što je danas i učinjeno.
-Ujveti će biti identično kao i u Ivke, dakle davatelj usluge studentske prehrane dužan je poštivati pravilnik koji definira uvjete studentske prehrane, tako da će uvjeti biti identični što se tiče broja obroka i načina rada. Ukupna cijena obroka je 23 kune i 10 lipa, od čega studenti plaćaju 7 kuna. Menija mora biti minimalno tri, s tim da je potrebno vršiti kombinacije meni, naime ne može se tijekom tjedna nuditi iste menije Meni se radi na 15-dnevnoj bazi pa u okviru toga imate 100 jela. Uvjereni smo da će kvaliteta hrana biti na zavidnom nivou.Radno vrijeme je definirano ugovorom i nova studentsa menza radit će od 11, ili 12 sati do 21 sat navečer. Obavijestit ćemo studente, a bitno je da smo dobili suglasnost Ministarstva – rekao nam je Marko Potrebica.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist