Grad

OD RASVJETE DO ASFALTA I Ulica Paska Baburice komunalno ‘opremljena’

OD RASVJETE DO ASFALTA I Ulica Paska Baburice komunalno 'opremljena'

U ukupnoj dužini od 171 metra u Ulici Paska Baburice izgrađen je javni kolektor oborinske odvodnje, kojeg ulica do sada nije imala, a vrijednost izvedenih radova je 310.800 kuna.

Uz ove radove, kako ističu iz Grada Dubrovnik, postavljena je nova, moderna led javna rasvjeta, čija je vrijednost 35.000 kuna.

U izvedbi projekta sudjelovala su tri upravna odjela Grada Dubrovnika – Upravni odjela za komunalnu djelatnost i mjesnu samoupravu za postavljanje javne rasvjete, Upravni odjel za promet za asfaltiranje ulica te Upravni odjel za izgradnju i upravljanje projektima koji je koordinirao cijeli posao i odradio javnu nabavu za oborinsku odvodnju. Prilikom izvođenja ovih nužnih radova, Grad je kroz svoje ostale odjele i potpuno komunalno opremio ulicu.

Dodatno je obavljeno i asfaltiranje u ulici Od Batale, cijelom dužinom i širinom do ulaza na Igralište, vrijednosti 56.000 kuna. Usporedno s ovim radovima investitor HEP – Elektrojug Dubrovnik, obavio je polaganje nisko naponskog kabelskog voda.

 

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist