Grad

OD PONEDJELJKA Zbog Zagrebačke i autobusi Libertasa voze drukčije

OD PONEDJELJKA Zbog Zagrebačke i autobusi Libertasa voze drukčije

Iz gradskog prijevoznika JP Libertas obavijestili su kako će od ponedjeljka 9. studenog, zbog građevinskih radova u Zagrebačkoj ulici, sukladno privremenoj prometnoj regulaciji doći do promjena u odvijanju javnog gradskog prijevoza.

Evo o kojim promjenama je riječ:
– Bit će uveden minibus koji će prometovati po voznom redu linije 8 na relaciji Viktorija – Ploče – Viktorija. Polasci u 7:15 i 13:15 neće prometovati.
– Linija 5 do završetka radova neće prometovati.
– Linija 8 će prometovati na relaciji Pile – A.Kolodvor – ul. A.Hebranga – ul. V.Nazora – ul. Vukovarska – Grawe – Pile. Sa stanice Pile će polaziti 10 minuta kasnije u odnosu na postojeći vozni red. Polasci u 7:15 i 13:15 neće prometovati.
– Linija 17 neće prometovati do Ploča, već će ulicom Branitelja Dubrovnika prometovati do Pila odakle će i polaziti 5 minuta kasnije u odnosu na postojeći vozni red.
– Linija Mokošica – Ploče će iz Mokošice umjesto u 7:15 i 13:10 sati polaziti u 7:05 i 13:00 sati. Prometovat će ul. A.Hebranga, te ulicama V.Nazora i Vukovarskom do stanice Grawe, odakle će nastaviti relacijom Pile – Viktorija – Ploče.
– Linija Glavica B.Kuka – Pošta Lapad – Ploče će umjesto u 7:10 i 13:10 sati s Glavice B.Kuka polaziti u 7:00 i 13:00 sati. Prometovati će do stanice kod Doma zdravlja, odakle će Vukovarskom ulicom doći do stanice Grawe, te nastaviti relacijom Pile – Viktorija – Ploče.
– Sve prigradske linije u smjeru istoka s polascima iz Dubrovnika, prema svojim krajnjim odredištima zaustavljati će se na stanicama A.Kolodvor – placa Gruž – Grawe – stanica Sud – Žičara.
– Za vrijeme škole biti će uvedeni dodatni polasci u 7:35 i 13:35 sa stanice Grawe do Ploča.

Pročitajte još

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist