Županija

OD ‘PINCIJADE’ DO NASTUPA FOLKLORA U Župi Uskrs je u znaku humanitarnosti

Centar za rehabilitaciju Josipovac poziva sve građane na prezentaciju uskrsnih radova svojih korisnika koja će se održati u subotu, 13. ožujka ispred Robne kuće Srđ od 8 do 13 sati.

Također, Društvo umjetnika Bruno Bulić svoje kreativne radove proizašle iz radionica održanih u posljednje vrijeme izložit će u SUB centru u subotu popodne. Isti će se moći kupiti, a sav prilog ide za pomoć pri liječenju Župljanina stradalog u prometnoj nesreći.

Na samu Cvjetnicu od 16 do 19 sati, a u organizaciji mladih i obitelji Župe sv. Ilara, držat će se humanitarni događaj ‘Imaj srce za druge’ koji će najviše razveseliti najmlađe Župljane. Organizatori pripremaju radionice ukrasa za djecu, natjecateljske igre te za kraj veliku potragu za čokoladnim jajima. Najuspješnije očekuju i nagrade. U sklopu događaja bit će ‘pinicijada’ i prodaja kolača, a nastupat će i članovi KUD-a Marko Marojica.

Sva sredstva prikupljena na ovom humanitarnom događaju namijenjena su potrebitim obiteljima Župe sv. Ilara. Dođite u Župu na bar jednu od ovih plemenitih akcija, razveselite se i u ovo uskrsno vrijeme učinite nešto lijepo za bližnje.

Pročitajte još

Iskustva Županije na 3. Savjetovanju konzervatora u Zagrebu

Dulist

O ČEMU SU RASPRAVLJALI? Dobroslavić sudjelovao na sastanku Vlade sa županima

Dulist

Vatrogasnoj zajednici županije donirano pet novih vozila

Dulist