Natrag
20.4.2019 10:30

facebook

twitter

google

rss

dulist

Od ovog petka jeftinije vožnje žičarom

28.10.2013 @ 12:15 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Od ovog petka, 1. studenog, svi stanovnici Dubrovačko neretvanske županije moći će se voziti žičaom po promotivnim cijenama, a ova akcija traje do 31. ožujka 2014.godine.

Tijekom navedenog perioda cijena povratne karte za odrasle osobe iznosit će 20 kuna, a cijena jednosmjerne karte za odrasle osobe iznosit će 10 kuna. U navedenom periodu odrasla osoba može sa sobom povesti do dvoje djece mlađe od 12 godina besplatno.  Djeca starosti do 12 godina žičarom se mogu voziti isključivo u pratnji odrasle osobe.

Radno vrijeme žičare tijekom mjeseca studenog biti će od 9 do 17 sati, tijekom prosinca i  siječnja od 9 do 16 sati, te tijekom veljače i ožujka od 9 do 17 sati.
Navedene cijene u promotivnom periodu na snazi su isključivo za stanovnike Dubrovačko neretvanske županije, a mogu se kupiti na donjoj postaji  žičare.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana