Natrag
19.2.2019 18:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

Od danas subvencije za zračni most

13.2.2013 @ 17:58 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Nakon što je protekao zakonski rok od usvajanja na Gradskom vijeću, od  danas  građani Grada Dubrovnika mogu  podnijeti zahtjeve za subvenciju zrakoplovne karte na relaciji Dubrovnik – Zagreb.

Zahtjevi  se podnose na dvije lokacije: u Upravnom odjelu za poduzetništvo, turizam i more na adresi Branitelja Dubrovnika 7 te u Gradskom kotaru Gruž na adresi Obala Stjepana Radića 29 svakim radnim danom od 9 do 12 sati.

Prve transakcije na tekuće račune građana bit će izvršene do 20. veljače, a potom će se isplaćivati dvaput mjesečno. Građani su dužni popuniti formular koji su, osim u navedenim uredima, od  11. veljače,dostupni i na internetskim stranicama Grada Dubrovnika. Kako bi ostvarili pravo na subvenciju, obavezno je priložiti boarding zrakoplovne karte, OIB i osobnu iskaznicu te potpisati izjavu kako kartu nije kupila pravna osoba.

Podsjećamo,  za projekt Zračni most izdvojeno je pet milijuna kuna iz proračuna Grada Dubrovnika u svrhu subvencioniranja zrakoplovnih karata Dubrovnik – Zagreb i obratno. Iznos subvencije je 125 kuna za jednosmjernu kartu , odnosno 250 kuna po povratnoj karti.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana