Aktualno

Od danas subvencije za zračni most

Nakon što je protekao zakonski rok od usvajanja na Gradskom vijeću, od  danas  građani Grada Dubrovnika mogu  podnijeti zahtjeve za subvenciju zrakoplovne karte na relaciji Dubrovnik – Zagreb.

Zahtjevi  se podnose na dvije lokacije: u Upravnom odjelu za poduzetništvo, turizam i more na adresi Branitelja Dubrovnika 7 te u Gradskom kotaru Gruž na adresi Obala Stjepana Radića 29 svakim radnim danom od 9 do 12 sati.

Prve transakcije na tekuće račune građana bit će izvršene do 20. veljače, a potom će se isplaćivati dvaput mjesečno. Građani su dužni popuniti formular koji su, osim u navedenim uredima, od  11. veljače,dostupni i na internetskim stranicama Grada Dubrovnika. Kako bi ostvarili pravo na subvenciju, obavezno je priložiti boarding zrakoplovne karte, OIB i osobnu iskaznicu te potpisati izjavu kako kartu nije kupila pravna osoba.

Podsjećamo,  za projekt Zračni most izdvojeno je pet milijuna kuna iz proračuna Grada Dubrovnika u svrhu subvencioniranja zrakoplovnih karata Dubrovnik – Zagreb i obratno. Iznos subvencije je 125 kuna za jednosmjernu kartu , odnosno 250 kuna po povratnoj karti.

Pročitajte još

Jesu li putnici s izletničkih autobusa ‘pregazili’ kruzeraše?

Iva Dedo

VELIKI JUBILEJ Zahvala na misnom slavlju za 100 godina života Dragice Capurso

Dulist

HRVOJE JUVANČIĆ Kritiziranjem turizma stvorili smo odbojnost prema Gradu

Barbara Đurasović

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija