Natrag
23.2.2019 06:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

Od danas Božićni sajam i u šatoru na Pilama

23.12.2013 @ 14:27 Nikša Miletić dulist IN

Podijelite:

Tradicijske obrte koji izlažu svoje rukotvorine, božićne ukrase, igračke, vez, keramiku i sve ono što je kreativna umjetnička ruka izradila za blagdanske dane te tradicionalne dubrovačke slastice od danas se mogu pronaći i na Brsaljama.

Osim njih, u Božićnom šatoru i dalje se nude tradicionalni slavonski suhomesnati proizvodi, otočki sirevi i prikle. Božićni šator je do 5. siječnja 2014. godine otvoren svakodnevno od 9 do 20 sati. Osim ove ponude sutra, na Badnji dan će se održati i nastup tamburaškog sastava ''Romantičari'' od 10 do 12 sati kao i na Staru godinu, 31. prosinca od 9.30 do 11.30 sati.
 
– Svakako će biti zanimljivo čuti na Pilama osim odzvanjanja naše tradicionalne kolende i zvuke tamburice – ističu iz TZ-a i pozivaju sugrađane da prošećete do Pila i Grada.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana