DuList IN

OD ČETVRTKA SVI NA BABIN KUK Čekaju vas kino na otvorenom, Moto susret i Retro večer

OD ČETVRTKA SVI NA BABIN KUK Čekaju vas kino na otvorenom, Moto susret i Retro večer

Bogati program Ljeta u Valamaru na Babinom kuku nastavlja se i u tjednu koji slijedi, a u kojem će sve generacije i uzrasti pronaći nešto za sebe.

Hotelska tvrtka Valamar Rivijera tako za one najmlađeg uzrasta priprema filmske poslastice u sklopu projekta Open Air Cinema, za ljubitelje ‘žestoke’ zabave pobrinut će se Libertas ridersi za vrijeme dvodnevnog Moto susreta dok će jedan od omiljenih lokalnih bendova Teatar u subotu rasplesati Mali Stradun.

Kino pod zvijezdama od 15. lipnja

U iduća tri mjeseca Park Maslinata četvrtkom će i nedjeljom postati mjesto za projekcije popularnih filmskih naslova koje će uveseljavati mališane i njihove roditelje. Projekt Open Air Cinema započet će u ovaj četvrtak, 15. lipnja u 21 sat animiranim filmom ‘Pustolovine Janka Strižića’, dok je nedjeljna projekcija (također u 21 sat) rezervirana za obiteljsku priču o darovitom dječaku ‘Mali Genijalac’. Za projekcije vam neće biti potrebna niti rezervacija niti ulaznica, jer Valamar Rivijera posjetitelje Babinog kuka čitavo ljeto ‘časti’ besplatnim ulazom.

Raspored projekcija OPEN AIR CINEMA u lipnju:
15.06.2017., 21 h, Park Maslinata – PUSTOLOVINA JANKA STRIŽIĆA *
18.06.2017., 21 h, Park Maslinata – MALI GENIJALAC **
22.06.2017., 21 h, Park Maslinata – MUNE: ČUVAR MJESECA *
25.06.2017., 21 h, Park Maslinata – ARTHUR U ZEMLJI MINIMOYA **
29.06.2017., 21 h, Park Maslinata – MEDVJEDIĆ PADDINGTON *

* Sinkronizirano na hrvatski jezik
** Na engleskom jeziku s hrvatskim prijevodom

Glazba i zabava za svačiji ukus diljem Babinog kuka

Članovi Moto kluba Libertas riders uz podršku Valamar Rivijere ovaj će vikend na Babin kuk donijeti spektakularnu zabavu i zvučna imena hrvatske glazbene scene u sklopu dvodnevnog Moto susreta humanitarnog karaktera. Tako sve posjetitelje kampa Solitudo u ovaj petak, 16. lipnja u 21 sat očekuju nastupi bandova M.O.R.T., Bjelouška i Banditen Strasse, dok će uzavrelu atmosferu u subotu, 17. lipnja donijeti Art i Divlje jagode, također s početkom u 21 sat. Cijena dvodnevne ulaznice za Moto susret iznosi 60 kuna, a ulaznice se mogu kupiti na recepciji kampa Solitudo svaki dan od 7 do 22 sata.

Dašak prošlosti i Malog Straduna kakav je nekad bio u subotu, 17. lipnja u 21 sat će donijeti Teatar, dok će nadolazeće subote biti rezervirane za nastupe bendova Art (24. lipnja), Buco & Sigma (1.srpnja) te Blue Guitar (8.srpnja).

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist