Aktualno

OD 27. SRPNJA Air Baltic uvodi letove na liniji Riga-Dubrovnik dva puta tjedno

OD 27. SRPNJA Air Baltic uvodi letove na liniji Riga-Dubrovnik dva puta tjedno

Nacionalni prijevoznik Latvije izvršio je operativne promjene na svojim sezonskim linijama prema Hrvatskoj. Dugogodišnja sezonska linija Riga – Rijeka, koja je uglavnom prometovala dva puta tjedno, ove će godine prometovati svega jednom tjedno u razdoblju od 29. srpnja do 16. rujna, piše Croatian Aviation.

Air Baltic je također najavio uvođenje linije Vilnius – Rijeka, koja je originalno trebala prometovati dva puta tjedno, no ta je linija ukinuta zbog situacije s pandemijom COVID-19.

Linija Riga – Split prometovat će od 29. lipnja jednom tjedno, a od 31. srpnja uvodi se i drugi tjedni let. Originalni plan ove aviokompanije bio je letjeti na liniji Riga – Split tri puta tjedno no broj tjednih polazaka reduciran je sukladno potražnji.

Linija Riga – Dubrovnik prometovat će od 27. srpnja dva puta tjedno, na ovoj liniji nije došlo do smanjenja kapaciteta i tjednih polazaka, ali je zato početak prometovanja odgođen za sami kraj srpnja.

Linija Vilnius – Dubrovnik koja je ove godine trebala prvi puta prometovati (baš kao i linija Vilnius – Rijeka) u potpunosti je ukinuta za ovu ljetnu sezonu. Originalno su bila planirana dva tjedna leta na ovoj liniji.

Pročitajte još

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist

OBRAĐENA GOTOVO SVA BIRAČKA MJESTA HDZ-u 61 mandat, SDP-u 42

Dulist

NOVI PROGRAM Što pogledati u Kinematografima Dubrovnik?

Dulist