Županija

OCJENA ‘IZVRSNO’ Uklanja se službena oznaka zabrane kupanja u Donjem Čelu

Nakon što je na plaži Donje Čelo na Kalamoti prošloga tjedna izdana službena oznaka zabrane kupanja, Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije dostavio je u ponedjeljak Inspekciji zaštite okoliša izvješća o dodatnim ispitivanjima na navedenoj plaži, prema kojemu su uzorci ocijenjeni s ‘dobro’ i ‘izvrsno’, kako ističu iz Županije.

Također, ZJZ DNŽ dostavio je i dokaze o izvršenoj sanaciji revizijskog okna internog sustava kanalizacije prije podmorskog ispusta i početnog dijela cjevovoda podmorskog ispusta hotela Sensimar Kalamota Island Resort te očitovanje člana Uprave Hoteli Koločep d.d. o izvršenim radovima na sanaciji kanalizacijskog ispusta.

Slijedom navedenog, Inspekcija zaštite okoliša je, sukladno odredbi čl. 28. Uredbe o kakvoći mora za kupanje, Gradu Dubrovniku je izdala odobrenje za uklanjanje službene oznake zabrane kupanja s plaže Donje Čelo na Kalamoti.

Pročitajte još

Zahvalnice malim veziljama i njihovim voditeljicama

Dulist

Konavoke i Konavljani uz Crvenu jabuku pjevali za Ninu!

Dulist

POVODOM BLAGDANA VELIKE GOSPE Povećan broj policijskih službenika na terenu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija